Wie is RG Tuning

RG staat voor Ruud Groeneveld. In 2001 is hij gestart met RG Tuning in Almere. De technische vakkennis die nodig is heeft Ruud mede opgedaan door jarenlange wegrace activiteiten. Daarbij staat service staat bij hem hoog in het vaandel. Je motor of scooter is bij hem in goede handen! Vanaf augustus 2020 is de werkplaats aan de Sleutelbloemstraat 25 in Apeldoorn, te bezoeken op afspraak. 

Ruud werkt echt met zijn hart aan de veiligheid en technische prestatie van elke motor die hij ter reparatie aangeboden krijgt. En dat verschil zult u merken als de motor weer klaar is...

Als vakidioot begrijpt hij als geen ander waarom de motorrijder graag zorgeloos en veilig met de motorfiets rijdt. Zelf heeft hij jaren geracet met de zware 4 takt motoren, waaronder de supersport 600, superbike, en standaard 750 4 takt voor het Nederlands kampioenschap.

Verder is Ruud al heel veel jaren instructeur geweest bij het CRT (Circuit Rijvaardigheids Trainingen) www.crtholland.nl en KNMV gediplomeerd motorsport trainer (KGMT) wegrace en pocketbikes.

Al deze ervaringen maakt dat Ruud van RG Tuning ijzersterk is in het juist afstellen van uw motor.

U krijgt de beste adviezen omtrent aanpassingen en afstellingen van de motor ten behoeve van de motorsport, hobby-rijden en gebruik van de motor voor woon- werkverkeer. 

Ervaring en deskundigheid maken RG Tuning geschikt om erkend leerbedrijf te zijn voor MBO studenten die zich willen bekwamen als technisch deskundige op het gebied van motoren en scooters.  


Copyright RGTuning © 2016. All Rights Reserved.