Service

Waaruit bestaat de service van RG Tuning?

RG Tuning is het juiste adres voor motorreparatie, onderhoud, tuning, schade herstel en revisie. Op iedere dag van de week wordt met veel technisch specialisme gewerkt in de werkplaats. Ook oudere motoren kunnen hersteld worden en weer uitstekende rijprestaties leveren. Onderdelen worden in overleg besteld. 

Wij repareren ook bromfietsen, scooters en de Canta brommobiel. Ook voor de snorscooter en bromfiets reparaties kunt u bij ons terecht. Alle merken kunnen we onderhouden en repareren, ook chineese scooters.

Wij hebben in overleg meestal een uitleen motor ter beschikking wanneer uw motorfiets langer bij ons in de werkplaats staat.

Het gebruik van de uitleen motor is 20 Euro per dag. Benzine, bekeuringen en schades zijn voor eigen rekening. We rekenen erop dat u bij het terugbrengen van de motor deze weer met volle tank inlevert en controleren hierop. 

De breng- en haalservice gaat in overleg.

Vrijblijvend advies en overleg is mogelijk tijdens de openingsuren. U kunt dan langskomen, bellen of mailen. Aan de bar kunt u meekijken met de te bestellen onderdelen, wedstrijden bekijken op het scherm, koffie of thee drinken en onderwijl de nieuwste motorbladen lezen. 


Copyright RGTuning © 2016. All Rights Reserved.