Uw adres voor:

Top expertise op het gebied van reparatie aan alle merken motoren, scooters of scootmobielen. Bel of kom langs in Almere. We zijn heel makkelijk bereikbaar vanuit richting Utrecht of Amsterdam. De nespresso staat klaar!

Webshop !!!

Vanaf 1 januari 2017 is het mogelijk om via onderstaande link digitaal bestellingen te plaatsen. Keuze uit ruim 25.000 onderdelen voor alle gangbare motoren. Afhalen en betalen kan doorgaans de volgende dag, mits vóór 17.00 uur besteld. 

Gewijzigde openingstijden:

Vrijdag 12 en zaterdag 13 januari 2018 zijn wij gesloten. Tot zaterdag 24 februari zijn wij op zaterdag geopend op afspraak 

Aanbieding motorbanden en accu's:

Set motorbanden vanaf 250 euro. Maten 120/70  x 17 en 180/55 x 17. Ook accu's voor zeer scherpe prijzen. 

TIP: Laat uw motor vrijblijvend nakijken

U kunt hiermee profiteren van onze deskundige expertise en een uitstekend prijs/kwaliteit advies. We lopen de motor even na en overleggen wat wel of niet nodig is. Maak hiervoor een afspraak via ons nummer: 036-5452599. Buiten openingstijden kunt u ons een berichtje sturen via: 06-15170550.

PROFITEER: Ophaalservice! 

Het kan gebeuren, maar geen nood! Mocht uw motor niet rijdbaar meer zijn: Bel ons nummer: 036-5452599. In de regio van Almere, Amersfoort en Apeldoorn gratis ophaalservice voor reparatie, onderhoud, schades en overige werkzaamheden. Wij hebben zelfs (tegen een geringe vergoeding per dag) een leenmotor ter beschikking staan. 

Aanbiedingen:

Momenteel kunt u nu ook terecht voor het laten monteren van zelf meegenomen motorbanden, zowel onder de motor als losse velgen. Uiteraard met garantie op de montage, niet op de kwaliteit van elders aangeschafte motorbanden.

Vanaf heden zijn wij service-station voor elektrische motorfietsen, erkend door www.electricmotorcycles.nl

Milieubewust en verrassend betaalbaar. Geen brandstof meer tanken. Met accu's die veel langer meegaan dan verwacht. We helpen u graag op weg wanneer u groen en goedkoop wilt gaan rijden. Vraag gerust naar de service, die tot de omgeving van Apeldoorn reikt. Zie: www.electricmotorcycles.nl

Blata onderdelen en motoren:

Wij zijn exclusief dealer van het Tjechische pocketbike merk Blata. Voor onderdelen, service, opbouw motoren, revisie, tuning, verkoop complete wedstrijd motoren kunt u bij ons terecht. Blata is een degelijke pocketbike en vooral de Ultima is momenteel de vlaggendrager.

Eco Maxx benzine:

Een echte aanrader! Schone racebrandstof waarvoor als basis unieke componenten gebruikt zijn. Ecomaxx Fuels combineert maximale prestaties met een minder schadelijke uitstoot van de motoren. Ook voor EcoMaxx benzine kunt u ook bij ons terecht.

 Erkend leerbedrijf

Wij zijn een erkend leerbedrijf, wat betekent dat wij studenten die zich willen bekwamen in de motortechniek de gelegenheid bieden stage- en werkervaring bij ons op te doen. 


Copyright RGTuning © 2016. All Rights Reserved.